Yhteistyössä

Sanna Elfving
Erikoiseläinlääkäri

Sanna on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 1986 ja on perehtynyt erityisesti silmäsairauksiin.

Sannan erityiset mielenkiinnon kohteet ovat eri eläinlajien silmäsairaudet ja silmän sisäinen kirurgia kuten kaihileikkaukset.

Sanna harrastaa pienimuotoista islanninhevoskasvatusta. Hän omistaa muutaman islanninhevostamman ja kotona hänellä on kaksi islanninhevoskantakirjaoria.

Sanna ottaa silmäpotilaita vastaan klinikalla joka kuun ensimmäinen maanantai.

Linda Telford
Eläinkiropraktikko

Linda Telford on valmistunut kiropraktikoksi englantilaisesta Anglo-European College of Chiropractic-yliopistosta vuonna 2014. Viisivuotisen ihmispuolen kiropraktikko-tutkinnon lisäksi Linda on suorittanut kansainvälisen eläinkiropraktikon tutkinnon. Linda on Suomen Kiropraktikkoliiton ja International Veterinary Chiropractic järjestön (IVCA) jäsen.

Linda tekee klinikalla potilastyötä yhteistyössä eläinlääkäreiden kanssa, mutta ottaa vastaan myös pelkkään kiropraktiseen hoitoon tulevia hevosia.

Lindan vapaa-aika kuluu neljän oman hevosen parissa harrastaen.

Linda asuu Hollannissa ja työskentelee klinikalla joka kolmas torstai.

Antti Muro
Kengittäjä

Toukokuusta 2019 alkaen klinikalla kengittää kengitysseppä Antti Muro. Antin tavaramerkkinä on laadukas peruskengitys ja hän tekee myös kaikkia erikois- ja sairaskengityksiä.

Antti on aloittanut kengityksen 2000-luvun puolivälissä oman hevosensa innostamana. Kengityssepän peruskurssin ja kengittäjän ammattitutkinnon Antti on suorittanut Ypäjällä.  Parhaan oppinsa hän kuitenkin kertoo saaneensa vanhempien seppien oppipoikana, jota on jatkanut näihin päiviin saakka.

Harrastuksenaan Antti takoo hevosenkenkiä suorasta raudasta ja kilpailee kengitysseppien SM-kilpailuissa. Myös kotona olevat hevoset sekä kiinnostus esteratsastus- ja ravikilpailuiden seuraamiseen pitävät Antin tiiviisti hevosurheilun parissa ympäri vuorokauden.

Antti kengittää klinikalla

perjantaisin 1.10.2021 saakka ja torstaisin 7.10.2021 alkaen.