Ilmoittautuminen Eläinlääkärin toimisto Instrumenttien sterilointi Leikkaussali Röntgen Heräämö ja nukutuskarsinat Käytävä 2 Käytävä 1 Asiakastila Tutkimus/ hoitohuone Pitkä käytävä Klinikan "hermokeskus" Tutkimus/ hoitohuone

Ilmoittautuminen

 

Ilmoittaudu aina heti klinikalle saapuessasi. Hevosen passi kannattaa ottaa klinikalle mukaan, koska siihen voidaan tehdä merkintöjä esimerkiksi rokotuksista tai muista lääkityksistä. Lähtiessäsi saat vastaanotosta mukaasi hevosen hoito-ohjeen ja mahdolliset lääkitykset.

Eläinlääkärin toimisto

 

Eläinlääkärien toimistotilat.

Instrumenttien sterilointi

Tässä tilassa huolletaan ja pestään leikkauksissa käytettävät instrumentit.

Leikkaussali

 

Tilava  ja modernisti varustettu leikkaussali mahdollistaa monipuolisen hevoskirurgian

Röntgen

 

Röntgentutkimustila.

Heräämö ja nukutuskarsinat

 

Heräämö ja nukutuskarsinat kuuluvat kiinteästi leikkaussalin toimintaan.

Käytävä 2

 

Kakkoskäytävä, oikealla karsinoita vuoroaan tai kotiinlähtöä odotteleville hevosille. Vasemmalla asiakastila ja tutkimus/hoitohuoneita.w

Käytävä 1

 

Ykköskäytävä, jolla on kolme hoitohuonetta ja niitä vastapäätä viisi karsinaa.

Asiakastila

 

Joskus tutkimuksissa ja hoitotoimenpiteissä voi vierähtää aikaa. Asiakkaat voivat odotella asiakastilassa sillä aikaa, kun heidän hevostaan hoidetaan. Asiakastilassa on tarjolla kahvia ja luettavaa, sekä internetyhteys.

Tutkimus/ hoitohuone

Tilavia tutkimus- ja hoitohuoneita on yhteensä viisi.

Pitkä käytävä

 

Klinikan pitkä käytävä mahdollistaa ontumatutkimusten tekemisen tarvittaessa myös sisällä. Tätä käytävää pitkin hevoset siirtyvät tutkimustilasta toiseen.

Klinikan "hermokeskus"

 

Tämä tila on tarkoitettu eläinlääkäreille ja avustavalle henkilökunnalle. Tilan keskeinen sijainti hoitohuoneiden välissä mahdollistaa eläinlääkäreiden sujuvan kommunikaation ja hoitovälineiden ja lääkkeiden helpon saatavuuden.

Tutkimus/ hoitohuone

Tilavia tutkimus- ja hoitohuoneita on yhteensä viisi.